Melita7Art
Melita Mojata Prikazna

Мојата приказна

Секој од нас, носи во себе…некаков талент и страст од одредена област…

Мојата страст се цвеќињата, дизајнот и убавите бои…

Од 2016 година, интезивно почнувам со изработка на моите цветни креации од свилено цвеќе.

Предходно со години изработував букети од природно цвеќе

Одлично ми одеше !

На 17 Мај 2019 година имав голема изложба во хотел Holiday Inn во Скопје

Изложбата беше многу посетена!

Истовремено беше и продажна и на мое големо задоволство најголем дел од цветните аражмани се продадоа!

Тоа ми даде голем потик, да продолжам , со голем ентузијазам  и успешно да работам, до ден денес!

Продавница

Цветни Аражмани дел од Изложбата

ИЗЛОЖБАТА Е СТАВЕНА ВО БИЗНИС КАТАЛОГОТ ЗА 2019год КАКО ЕДЕН ОД НАСТАНИТЕ КОИ ЈА ОДБЕЛЕЖАА 2019 година

Слики на платно

Кошничка
small_c_popup.png