Melita7Art
Купи!

Брак

Original price was: 9,000 ден.Current price is: 4,500 ден.

За повеќе детали за нарачка по ваша желба :

Рамноправни сме….НО! од жената зависи……топлината на домот, љубовта која ја грее

душата и срцето на мажот и децата……нај топлата прегратка. каде сите се чувстуваат, сигурни!

Сликата е изработена 2021 год

Димензија 30cm x 20cm

Сите слики ТЕХНИКА АКРИЛ НА ПЛАТНО, се сликани на квалитетни, холандски платна и се од 100% памук.

Боите кои се користени ( акрилни ) се прва класа и се од афирмирани светски фирми : MARABU од Германија, PEBEO од Франција, ROYAL TALENTS, AMSERDAM од Холандија и многу други…

Четките со кои се сликани сликите, се исто така нај квалитетни, како на пример четките на познатиот светски сликар Bob Ross и многу други. Сите четки се купувани во Германија, во специјализирани дуќани за уметност!

Кошничка
small_c_popup.png
preloader