Melita7Art

Јапонска цреша

Купи!

Јапонска цреша

Original price was: 6,000 ден.Current price is: 3,000 ден.

За повеќе детали за нарачка по ваша желба :

Мислите одлетаа…..во земјата на изгрејсонцето!

Сликата е изработена 2020 год

Сликите се врамени во рамка и стакло

Димензија 32cm x 42cm

Сите слики се сликани на специјална подлога, соодветна за сликање со акварелни бои.

Набавено е од фирмата KREATIMA од Шведска.

Состав на подлогата: Acid, Lignin and wood free. With cotton rag

Боите кои се користени при сликањето се од висок квалитет.

Набавени се од фирмата PANDURO, од Малме Шведска

Четките се исто така, со висок квалитет, набавени од фирмата TEDI од Германија.

Кошничка
small_c_popup.png
preloader