Melita7Art

Нежна како мимоза

Нежна како мимоза

21,000 ден

За повеќе детали за нарачка по ваша желба :

Не ме допирај…..само гледај ме!!

Сликата е изработена 2022 год

Димензија 40cm x 30cm

Сите слики ТЕХНИКА АКРИЛ НА ПЛАТНО, се сликани на квалитетни, холандски платна и се од 100% памук.

Боите кои се користени ( акрилни ) се прва класа и се од афирмирани светски фирми : MARABU од Германија, PEBEO од Франција, ROYAL TALENTS, AMSERDAM од Холандија и многу други…

Четките со кои се сликани сликите, се исто така нај квалитетни, како на пример четките на познатиот светски сликар Bob Ross и многу други. Сите четки се купувани во Германија, во специјализирани дуќани за уметност!

Кошничка
small_c_popup.png
preloader