Melita7Art

Поздрав од Амстердам

Поздрав од Амстердам

30,000 ден

За повеќе детали за нарачка по ваша желба :

Поздрав од земјата на Van Gogh и лалињата, во 1000 бои !

Сликата е изработена 2021год.

Димензија 50cm x 40cm

Сите слики ТЕХНИКА АКРИЛ НА ПЛАТНО, се сликани на квалитетни, холандски платна и се од 100% памук.

Боите кои се користени ( акрилни ) се прва класа и се од афирмирани светски фирми : MARABU од Германија, PEBEO од Франција, ROYAL TALENTS, AMSERDAM од Холандија и многу други…

Четките со кои се сликани сликите, се исто така нај квалитетни, како на пример четките на познатиот светски сликар Bob Ross и многу други. Сите четки се купувани во Германија, во специјализирани дуќани за уметност!

Кошничка
small_c_popup.png
preloader