Melita7Art

Радост во поле

Купи!

Радост во поле

Original price was: 3,000 ден.Current price is: 1,500 ден.

За повеќе детали за нарачка по ваша желба :

Само природата го може ова…да го обои полето…со совршен, беспрекорен вкус!

Сликата е изработена 2022 год

Сликите се врамени во рамка и стакло

Димензија 30cm x 24cm

Сите слики се сликани на специјална подлога, соодветна за сликање со акварелни бои.

Набавено е од фирмата KREATIMA од Шведска.

Состав на подлогата: Acid, Lignin and wood free. With cotton rag

Боите кои се користени при сликањето се од висок квалитет.

Набавени се од фирмата PANDURO, од Малме Шведска

Четките се исто така, со висок квалитет, набавени од фирмата TEDI од Германија.

Кошничка
small_c_popup.png
preloader