Melita7Art

Спокој

Купи!

Спокој

Original price was: 18,000 ден.Current price is: 9,000 ден.

За повеќе детали за нарачка по ваша желба :

Поглед од мојот прозорец……тишина………се е мирно…….

дури и морето и месечината, сонуваат……….

Сликата е изработена 2020 год

Димензија 40cm x 30cm

Сите слики ТЕХНИКА АКРИЛ НА ПЛАТНО, се сликани на квалитетни, холандски платна и се од 100% памук.

Боите кои се користени ( акрилни ) се прва класа и се од афирмирани светски фирми : MARABU од Германија, PEBEO од Франција, ROYAL TALENTS, AMSERDAM од Холандија и многу други…

Четките со кои се сликани сликите, се исто така нај квалитетни, како на пример четките на познатиот светски сликар Bob Ross и многу други. Сите четки се купувани во Германија, во специјализирани дуќани за уметност!

Кошничка
small_c_popup.png