Melita7Art

Зајдисонце

Зајдисонце

3,000 ден

За повеќе детали за нарачка по ваша желба :

Не, не е ова море….ова е Дојран, прекрасното езеро во Македонија, со нај убавото зајдисонце, на цел свет!

Сликата е изработена 2022 год

Сликите се врамени во рамка и стакло

Димензија 30cm x 24cm

Сите слики се сликани на специјална подлога, соодветна за сликање со акварелни бои.

Набавено е од фирмата KREATIMA од Шведска.

Состав на подлогата: Acid, Lignin and wood free. With cotton rag

Боите кои се користени при сликањето се од висок квалитет.

Набавени се од фирмата PANDURO, од Малме Шведска

Четките се исто така, со висок квалитет, набавени од фирмата TEDI од Германија.

Кошничка
small_c_popup.png
preloader