Melita7Art

Лаванда

Купи!

Лаванда

Original price was: 9,000 ден.Current price is: 4,500 ден.

За повеќе детали за нарачка по ваша желба :

Висина на цвеќето е 0.9m

Материјали во Аражманите:

 • Природно дрво-гранки
 • Кристали
 • Тул
 • Детали ( ситни) во аражманите: полжави, птици, пеперутки

Големина на цветните аражмани: 

 • Зависи од вашата желба и потреба
 • Аражманите се во стаклени вазни, кои можат да бидат од најмали за ситно цвеќе до најголеми од 1.5m
 • Висината на аражманот може да достигне до 2m
 • Исто така, има и цветни аражмани без вазна сама на дрвена гранка

Нарачка:

 1. Има готови аражмани и по ваша желба
 2. За каков простор Ви е потребен куќа, стан, административен простор, хотел, болница….
 3. Големина ( Димензија) по ваша желба
 4. Кое е вашето омилено цвеќе?
 5. Која е вашата омилена боја?
 6. Бојата на ентериерот каде ќе стои аражманот
 7. За каков повод Ви е потребен – среќен – тажен
 8. За сите останати детали. подоговор
Кошничка
small_c_popup.png
preloader